上一主題下一主題
«123456»Pages: 2/10     Go
級別: 資深會員
10  發表于: 09-02-2011 14:03

Re:南丫島 賽道 夙車 礦場 索古灣食飯 神夙洞 賽道

有得抽筋..o岩晒我 /_0;F"=  
_Pls*#sx:  
參加呀

11  發表于: 09-02-2011 14:32

Boss 出山      !!

12  發表于: 09-02-2011 15:17

Re:Re:Re:Re:南丫島 賽道 夙車 礦場 索古灣食飯 神夙洞 賽道

引用第9樓luimo于2011-02-09 13:28發表的 Re:Re:Re:南丫島 賽道 夙車 礦場 索古灣食飯 神夙洞 賽道 : t}+>(:9-  
m0p~/[G  
aLnGoI]  
我係Tommy既朋友,阿樂 1`YRfb_  
Hi>, E  
有幸同Boss玩過一次山 @'=>LT)B  
+H"^(@s6  
哦 ! 我知 !

級別: 銅會員
13  發表于: 09-02-2011 16:46

回 樓主(mrchau) 的帖子

恭喜周老闆重出江湖。 Rq}h!>xr  
請問參加過一次新手團的,可以報名嗎?

級別: 白金會員
14  發表于: 09-02-2011 18:14

恭賀Boss 出山     

15  發表于: 09-02-2011 19:04

恭賀Boss 出山            

16  發表于: 09-02-2011 20:20

回 15樓(oxpang) 的帖子

咁你去唔去啫

隨心隨性
17  發表于: 09-02-2011 20:47

一心搶閘賀老闆復出,點知食炸糊,19,20都要開工      sy%PQ`f  
2ZrQv  
二月係家長日旺月,各位老竇check下仔仔女女既「家長日」日期,否則係踩車去見班主任     

Take the risk, take the chance; be brave to do, be brave be YOU

18  發表于: 09-02-2011 21:02

你哋全部攪錯晒, 周老闆係入山唔係出山呀           

oxwing
19  發表于: 09-02-2011 21:48

ox

上一主題下一主題
«123456»Pages: 2/10     Go